Krijg jij doorbetaald bij ziekte?

Krijg jij doorbetaald bij ziekte? 

Als ondernemer ben je druk met je bedrijf. Je moet zorgen dat er genoeg omzet binnen komt om de kosten en jouw salaris van te kunnen betalen. Als je ziek wordt dan heb je als ondernemer geen inkomen. Een griepje is nog wel te overbruggen, maar wat als je langere tijd niet kan werken?

Er is voor ons ondernemers geen vangnet, mits je het zelf regelt. Een arbeidsongeschiktheid verzekering (AOV) is hier een voorbeeld van, maar vaak ook vrij prijzig. Een alternatief is het Broodfonds.

Het Broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Vaak wordt dit type voorziening ook wel aangeduid als ‘schenkkring’.

Ik krijg uit mijn klanten- en netwerkkring vaak de vraag: “Wat moet ik regelen voor als ik arbeidsongeschikt raak?” Zelf zorg ik dat er een financiële buffer is, die ik opbouw met de Profit First methode. Met deze buffer creëer ik financiële zekerheid dat ik een periode mijn kosten kan blijven betalen en er ook nog voldoende salaris is voor mij. Daarnaast neem ik nu het initiatief om zelf een broodfonds op te richten.

Wil jij ook iets regelen zodat je in niet meteen in de financiële problemen komt op het moment dat je arbeidsongeschikt raakt?

Omdat er animo is voor een nieuw Broodfonds in de regio Zeeland wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd. Ook als je al lid bent van ons Broodfonds maar de presentatie van de BroodfondsMakers nog niet hebt bijgewoond kan je je hiervoor aanmelden. 

Ben je enthousiast over je deelname aan onze Broodfondsgroep en wil je je netwerk laten weten dat er een nieuwe informatieavond georganiseerd wordt, deel dan dit bericht en stel mensen in je netwerk en omgeving in de gelegenheid naar deze avond te komen! 
Datum       : dinsdag 22 september a.s.
Locatie     : De Goederenloods, Albert Plesmanweg 23, 4462 GC Goes
Tijd           : 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Aanmelden vooraf via de SITE !

 

Liever een bijeenkomst in Zeeuws-Vlaanderen? Laat dit dan aan me weten door onderstaand formulier in te vullen.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.