Winstgevende plannen 7 en 8 november 2019

In november ga ik naar Winstgevende Plannen van Femke Hogema. Winstgevende Plannen is een tweedaags event waarop ondernemers hun doelen vertalen in cijfers (omzet, kosten en winst) en daar een marketing en actieplan aan vast knopen.

Op Winstgevendeplannen.nl lees je het programma.

Femke geeft dit event al voor de 7e keer; al is dit wel de eerste keer dat het een tweedaagse is.
Iedereen maakt echt grote sprongen in omzet in winst dankzij Winstgevende Plannen. Voor het eerst koppelt ze er een tweede dag aan, waarin we het winstgevende plan gaan vertalen in een marketingplan en een actieplan. Iedereen gaat naar huis met een super concreet plan waarin van dag tot dag staat wat ze moeten doen om hun doelen te realiseren.
En last but not al all least: Op de avond van de eerste dag is er een vuurloop! Mentale belemmeringen zijn eigenlijk de grootste blokkade voor succes, en vuurlopen is de meest geweldige manier om die te overwinnen.

Aanbod

Nu denk je vast: “Leuk voor je Ilona, maar wat moet ik er mee?” Ik wil hier met 3 klanten naar toe! En misschien ben jij er daar 1 van! De tickets van dit event zijn nu € 597 en vanaf 1 oktober € 697.

Als je met mij mee gaat dan beleven we een VIP tweedaagse. Ik ben er voor jou, en help je bij het uitwerken van je winstgevende plannen. Ik zorg voor het vervoer en de gezelligheid. Voor jou is de prijs nu € 522, dus nog eens € 75 korting bovenop de korting van € 100 die nu via Winstgevende plannen krijgt.

Lijkt het je wat? Reageer dan NU door me een mail te sturen, ik heb maar 3 plaatsen beschikbaar in de auto dus meer kunnen er echt niet mee. En wie het eerst komt…