Profit First met Flex Your Profit

Als winstadviseur bied ik Flex Your Profit trainingen, VIP dagen en Groeitrajecten aan, helemaal afgestemd op jouw wensen en jouw bedrijf. Resultaat: meer rust, inzicht en grip zodat jij met jouw bedrijf financieel gezond kan groeien zonder financiële concessies te moeten doen. Stop vandaag nog met piekeren en start met winst maken!

Samenwerken? Dit kan ik voor je doen:

Zelf aan de slag vanaf € 27,-

Trainingen

Op zoek naar kennis en verdieping?

Ik bied verschillende live en online trainingen aan waarin ik je laat kennismaken met de basis van Profit First. In de trainingen daag ik je uit om eerlijk te kijken naar je bedrijf en het werk dat jij verricht. Hoe gaat het met je bedrijf? En waar wil je naar toe?

Na deelname heb jij direct genoeg handvatten om te starten met het bouwen aan een stevig fundament.

1-op-1

VIP-dagen

Op zoek naar een volle dag met focus werken aan je bedrijf?

Ik bied VIP-dagen aan waarin we samen in de cijfers van je bedrijf duiken. We creëren overzicht én inzicht. Je gaat naar huis met een actieplan.

Gun jezelf een dag om eerlijk naar je bedrijf te kijken, zodat je vervolgens met concrete stappen de toekomst creëert waar je van droomt.

Samen groeien

Groeitrajecten

Op zoek naar constante groei?

Mijn Groeitrajecten zijn een unieke combinatie van Profit First en de verwerking van je actuele digitale administratie. Je btw-aangifte, het opstellen van de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting behoren ook tot de mogelijkheden.

Door een intensieve en efficiënte samenwerking help ik je aan inzicht in jouw actuele situatie en groei voor jouw bedrijf.

Heb je vragen of onduidelijkheden? Kijk hier dan eens bij mijn meest gestelde vragen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je dat ik meedenk welk aanbod het beste aansluit bij jouw uitdaging? Plan dan hier een Winstgesprek met mij in. Ik spreek je graag!