Profit First met Flex Your Profit

Als winstadviseur bied ik Flex Your Profit pakketten, trainingen en VIP dagen aan, helemaal afgestemd op jouw wensen en jouw bedrijf. Resultaat: meer rust, inzicht en grip zodat jij met jouw bedrijf financieel gezond kan groeien zonder financiële concessies te moeten doen. Stop vandaag nog met piekeren en start met winst maken!

Groeitrajecten

Profit First met administratie

Ik kies er bewust voor om met klanten te werken die meer uit hun bedrijf willen halen door een intensieve en efficiënte samenwerking aan te gaan met mij als hun winstadviseur.

Ben jij op zoek naar iemand die je 100% ondersteunt in een goed administratie ritme, je maandelijkse of kwartaal administratie, btw-aangifte, jaarwerk en aangifte inkomstenbelasting uit handen neemt én je leert sturen op geldstromen met de Profit First methode?

Plan een gratis en vrijblijvend winstgesprek om te horen wat ik voor jou kan betekenen.

Profit First zonder administratie

Ben jij ondernemer en dik tevreden over je adviseur, maar je wil wel werken met Profit First? Ik bied de Profit First diensten ook aan zonder de combinatie met administratie diensten.

Ik werk ook samen met tal van ondernemers die de administratie bij hun huidige adviseur houden en mij inschakelen voor de implementatie en sturing van de Profit First methode. Plan een gratis vrijblijvend winstgesprek om te horen wat ik voor jou kan betekenen.

Trainingen

Ben jij ondernemer en op zoek naar een goede training om aan je bedrijf te werken? Check hieronder het aanbod (online) trainingen.

Online trainingen

Mocht je besluiten de basis én de implementatie training van Profit First gelijktijdig aan te schaffen, dan krijg je met de code #PFcombideal 15% korting.

Live trainingen

 • Geldstromen managen met Profit First
 • Profit First implementeren
 • JOUW winstplan

Check mijn agenda voor de aankomende live trainingen.

VIP dagen

Als Profit First Professional bied ik VIP dagen aan waar we samen in de cijfers van je bedrijf duiken. We creëren overzicht én inzicht. Jij bepaalt wat jouw doelen zijn, waar je naar verlangt, waar je van droomt.

Gun jezelf een dag om volledig in je bedrijf te duiken, zodat je vervolgens met concrete stappen de toekomst creëert waar je van droomt.

VIP dag Jouw winstplan

Tijdens deze VIP dag ontvang je een unieke combinatie van het maken van een Winstplan en Instant Assessment. Ik weet zeker dat dit het beste in jou als ondernemer en je bedrijf naar boven haalt. Deze dag gaat een grootst effect hebben op jouw bedrijf.

VIP dag Profit First Implementeren

In een dagdeel implementeren we de Profit First methode in 10 stappen in jouw bedrijf. Samen openen we de benodigde bankrekeningen en boeken we de eerste verdeling over. Ik leer jou een goed administratie ritme aan en we pakken de overbodige kosten aan. Na vandaag heb je alles in handen om financieel gezonder te ondernemen met behulp van Profit First.

Veelgestelde vragen

Wat is Profit First?

Profit First is een hele eenvoudige maar briljante methode die je helpt om je geldstromen aan te sturen. Met behulp van Profit First creëer je zelf inzicht maar ook rust in je financiële situatie. Waar een boekhouding alleen maar registreert wat er al gebeurd is. Kijk je met Profit First naar de toekomstige ontwikkelingen wat de methode juist zo waardevol maakt.

Lees meer over Profit First

Wat is een Profit Assessment?

Een Profit Assessment is een uitgebreide gezondheidscheck van jouw bedrijf. Ik begroot samen met jouw je plannen voor het komende jaar. Aan de hand van jouw cijfers kan ik zien waar de belangrijkste en meest winstgevende ontwikkelingen in jouw bedrijf mogelijk zijn. Als onderdeel van het Profit Assessment bereken ik ook jouw maatwerk  percentages.

Jouw maatwerk percentages plus mijn adviezen en tips over het winstgeven(der) maken van jouw bedrijf, schrijf ik op in een helder en toegankelijk rapport.

Dit rapport presenteer ik aan je. Je krijgt dan alle ruimte en tijd om al je vragen te stellen.

Daarnaast bespreken we de implementatie van Profit First in je bedrijf. Bijvoorbeeld: moeten er rekeningen worden toegevoegd? Zo ja, welke? Kunnen processen eenvoudiger? Zo ja, welke?

Wat is een Instant Assessment?

Een Instant Assessment is het “broertje” van het Profit Assessment. We bekijken dan aan de hand van jouw winstplan hoe je er financieel voor kunt staan aan het eind van dit jaar. In dit assessment worden je percentages exact berekend. Je krijgt een waardevolle rapportage in handen waarmee je naar je nieuwe doelpercentages uit het winstplan gaat werken. Doordat dit maatwerk percentages zijn kun je ook op vertrouwen dat het de juiste percentages zijn.

Wat is een Winstplan?

Met een winstplan kijken we naar de toekomst. Het is de vertaling van jouw doelen en dromen in cijfers. Wat zijn jouw dromen, zijn ze haalbaar, en wat gaan die jou echt opleveren?

We gaan heel concreet kijken wat je in het nieuwe jaar moet doen om je financiële en overige doelen te behalen. We maken een actieplan om van dat nieuwe jaar een financieel succes te maken.
Na het opstellen van het winstplan heb je inzicht in de globale percentages voor jouw bedrijf.

We brengen in kaart:

 • Wat je gaat verkopen, en wanneer.
 • Hoeveel omzet je gaat maken en welke kosten hierbij komen kijken.
 • We berekenen wat jouw plannen onderaan de streep echt gaan opleveren.
 • We weten of jouw plan haalbaar is.
 • We maken direct een actieplan zodat je precies weet welke stappen je moet nemen om jouw plan te realiseren.

Een winstplan:

 • Geeft je de juiste focus.
 • Helpt je bij het maken van de juiste keuzes.
 • Geeft je houvast zodat je de juiste richting blijft volgen.
 • Zorgt dat je de juiste prioriteiten gaat stellen.
 • Is jouw leidraad bij het behalen van jouw doelen (en het waarmaken van jouw dromen).

Moet ik al een online boekhoudpakket hebben als ik klant wil worden?

Nee, dat hoeft niet.

Ik werk zelf met het boekhoudpakket Twinfield in combinatie met Basecone. Dit zijn  pakketen volledig in de cloud. Pakketten waar ik van vind dat het voorbereid is op de toekomst en waar veel mogelijkheden liggen voor mezelf en uiteraard de klant. Van hieruit realiseer ik directe bankkoppelingen zodat dagelijks de mutaties in Twinfield worden gelezen en er dus een realtime inzicht mogelijk is.

Basecone is ook een online softwarepakket dat alle digitale facturen verzameld en archiveert. Naast facturen kun je hier ook kosteloos je permanente dossierstukken bewaren. Basecone zet de facturen klaar om direct door te boeken naar Twinfield. Groot voordeel: digitaal dossier, makkelijke aanlevering, vlottere verwerking, je voldoet aan de wettelijke bewaarplicht en je hebt altijd en overal bij je facturen en dossierstukken bij de hand.

Werk je zelf met een ander boekhoudpakket neem dan toch telefonisch contact op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Als ik klant bij jou word, wat moet ik dan zelf nog doen aan mijn boekhouding?

Ik heb het standpunt dat jij als klant zelf kan en mag bepalen wat je wel en niet zelf doet. Er zijn ondernemers die het boekhouden willen leren, dan leer ik het ze. Er zijn ook ondernemers die hun tijd liever besteden aan zaken die ze wel leuk vinden dan kan ik ze ook volledig ontlasten. Uiteraard zijn er meerdere wegen die naar een goed administratie fundament leiden. 

Heb je een vraag die hier niet bij staat, of is het toch nog niet helemaal duidelijk? Neem gerust contact met me op.

Neem nu je eerste stap naar een stevig fundament en meer winst

Wil jij ook weten hoe ik je kan helpen met:

 • Winst te maken bij iedere betaling die je ontvangt.
 • Een goed of beter salaris voor jou.
 • Altijd voldoende geld gereserveerd voor de belastingdienst en jouw leveranciers.
 • Slim groeien, juiste keuzes maken, meer geld overhouden.
 • Een stevig fundament.
 • Inzicht creëren zonder boekhoudkundige kennis en sturen op actuele cijfers.