VIP dagen

Als Profit First Professional bied ik VIP dagen aan waarin we samen in de cijfers van je bedrijf duiken. We creëren overzicht én inzicht.

Gun jezelf een dag om eerlijk naar je bedrijf te kijken, zodat je vervolgens met concrete stappen de toekomst creëert waar je van droomt.

morelleput
Ik heb veel gehad aan het strategisch meedenken van Ilona. Ze slaagt erin om ideeën concreet te maken en dat geeft mij houvast en richting.

Ik bied twee verschillende VIP-dagen aan waarmee we in de diepte van je bedrijf duiken. De VIP-dagen vinden plaats op landgoed “In de Morelleput” in Nieuwvliet. Je overnacht hier, zodat je uitgerust aan onze dag kunt beginnen.

Een VIP-dag helpt  jou met het maken van de juiste keuzes in jouw bedrijf. Het geeft je houvast en focus om je plannen waar te maken en je dromen waar te maken. Daar ben je toch ondernemer voor geworden?

Jouw winstplan

We werken een hele dag aan jouw bedrijf. Met een winstplan kijken we samen naar de toekomst. Het is de vertaling van jouw doelen en dromen in cijfers. Wat zijn jouw doelen en dromen? Zijn ze haalbaar, en wat gaan die echt opleveren?

We gaan heel concreet kijken wat je moet doen om de financiële en overige doelen te behalen. We maken een actieplan om van dit jaar een financieel succes te maken.

Profit First

In een dagdeel implementeren de we Profit First methode in jouw bedrijf. Na het opstellen van het Profit Assessment starten we met een uitgebreide bespreking en is er alle ruimte om je vragen te beantwoorden.

Na de bespreking implementeren we Profit First in 10 stappen in jouw bedrijf. Samen openen we de benodigde bankrekeningen, boeken we de eerste verdeling over, leer ik jou een goed administratie ritme en pakken we overbodige kosten aan. Na vandaag heb alles in handen om financieel gezonder te gaan ondernemen met behulp van Profit First.

Neem nu je eerste stap naar een stevig fundament en goede basis om jouw winstgevende bedrijf op te bouwen.

Wil jij in een dag enorme stappen maken en wil jij:

  • Rust in je hoofd en je agenda.
  • 1-op-1 en 100% aandacht voor jou en jouw bedrijf.
  • Direct inzicht of jouw plannen financieel haalbaar zijn en wat ze jou opleveren.
  • Samenwerken met een expert die je bedrijf financieel analyseert en jouw kansen in kaart brengt.
  • Naar huis met een actieplan waar jij direct mee aan de slag kan.

Ik heb bij Ilona de VIP dag winstplan gevolgd om een concreet plan te hebben om mijn loondienstverband af te bouwen en weer 100% als ondernemer te gaan werken. Ilona luistert goed en vormt je een goed beeld van waar ik heen wil. Daarop reflecteert ze vervolgens met haar kennis en ervaring op. We hebben erg goed samengewerkt.

Helemaal uit Twente naar Zeeland? Geen probleem. Het traject was inclusief overnachting bij B&B In de Morelleput. Dat heb ik als prettig ervaren. Even helemaal los van alles, de focus helemaal op mijn plannen. Volledig verzorgd met lekkere lunch. Tijdens de terugreis kon ik alles rustig laten bezinken.

Het winstplan op zich was erg nuttig en het uiteindelijke doel van deze dag, maar het strategisch meedenken van Ilona daar heb ik het meeste aan gehad tijdens deze dag. Ze slaagt erin om ideeën concreet te maken en dat geeft mij houvast en richting.

Aan het einde van deze intensieve dag had ik een financieel haalbaar plan, heldere strategische focus, een bak energie. Ilona heeft mij een aanbod gedaan voor een vervolgtraject, waarbij we ieder kwartaal een online strategiegesprek hebben over de cijfers (Profit First) en de voortgang van het plan. Een mooie aanvulling om mijn plannen kracht bij te zetten.

Ilona heeft een groot vermogen om strategische plannen concreet te vertalen. Deze goede review heb je dubbel en dwars hebt verdiend!