VIP dag Jouw winstplan

Het vierde kwartaal en het eerste kwartaal zijn dé kwartalen om te brainstormen over je plannen voor het nieuwe jaar. Je kunt terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Want als ondernemer zit je nooit stil.

Vraag en aanbod veranderen, klanten veranderen, jij verandert,
dus waarom zou je niet een concreet winstplan maken voor het nieuwe jaar?

Herken jij jezelf hierin:

 • je wordt geleefd door je agenda, maar zet geen concrete stappen
 • je hebt een aanbod, maar weet niet wat dit oplevert
 • je hebt veel ideeën, maar wat is de beste
 • je hebt een idee uitgewerkt, maar geen idee of het haalbaar is
 • je omzet blijft steken en je begrijpt niet waarom
 • je omzet groeit, maar je kosten groeien in hetzelfde tempo mee
 • je bedrijf groeit en je moet investeren in een team, marketing, software en je weet niet hoe je dit zal aanpakken

Jij wilt:

 • werken met jouw missie en visie
 • bepalen wat je gaat verkopen, waarom en aan wie
 • wanneer je gaat verkopen en welke voorbereiding hier bij komt kijken
 • hoeveel omzet je gaat maken en welke kosten daarbij komen kijken
 • berekenen wat jouw plannen onderaan de streep nu echt gaan opleveren
 • bepalen of jouw plannen haalbaar zijn
 • concreet actieplan zodat je exact weet welke stappen je moet nemen om jouw plan te realiseren
flexadministratiezeeland_workshop-jouw-winstplan-3
flexadministratiezeeland_workshop-jouw-winstplan-2
flexadministratiezeeland_workshop-jouw-winstplan-1

Wat doen we op deze dag?

Ik bied je tijdens deze VIP dag een unieke combinatie van een Winstplan en Instant Assessment aan waarvan ik weet dat dit het beste in jou als ondernemer en in je bedrijf naar boven haalt.

Eerst weten wat het verschil is tussen een winstplan en een begroting? Klik dan hier.

Ik nodig je uit voor een VIP dag op landgoed “In de Morelleput” in Nieuwvliet. Op deze fantastische en inspirerende plek werken we een hele dag aan jouw bedrijf.
We maken:

Een winstplan; wat ga je verkopen, met welke kosten moeten we rekening houden en wat leveren deze plannen écht op.
Een actieplan; alleen actie zorgt voor resultaat. We zetten de acties uit om jouw doelen te realiseren.
Instant Assessment: ik bereken jouw exacte Profit First percentages en maak een plan om naar deze unieke percentages toe te werken. Dit assessment ontvang je binnen 1 week na jouw VIP dag.
• Jij krijgt toegang tot de online Profit First trainingen en we implementeren de methode.
• Je mag gebruik maken van de unieke verdeeltool van Profit First, waardoor het een eitje is om jouw geld te verdelen.
• 1 (online) Strategiegesprek na 3 maanden.

Bonus:
1 overnachting incl. ontbijt bij B&B in de Morelleput. Zodat je uitgerust aan deze dag kan beginnen.

Deze dag gaat het grootste effect hebben op jouw bedrijf als we hier vóór 1 april tijd voor maken, het kan echter ook nog in het tweede kwartaal. Na jouw akkoord plannen we een datum en kan de voorbereiding beginnen!

Ben jij het type dat het liefst niet teveel vastigheid in haar leven wil? Iemand die vrijheid maar ook financieel inzicht nodig heeft en een richting? Maar voelt het maken van een Winstplan als een te grote stap? Dan maak ik heel graag een Droomplan met jou. Nieuwsgierig, kijk hier.

in de morelleput nieuwvliet

Het winsttraject van Ilona Dieleman is een groot cadeau om jezelf te geven als ondernemer. Als je bijvoorbeeld een verbeterslag in je verdienmodellen wilt maken. Of misschien meer wilt verdienen of minder kosten wilt maken, je administratie of financiële stromen op orde wilt brengen. Het kan allemaal, want het winsttraject van Ilona is veelzijdig en laat je over veel verschillende aspecten van je bedrijf nadenken.

Het huiswerk voor de Winstdag vond ik al een goede wake-up call. Ilona stelt een aantal mooie vragen, die je weer even terugbrengen naar je oorspronkelijke drijfveren. Wat drijft je? Bij welke activiteit verlies je jezelf volkomen? Hoe wil je herinnerd worden als je er niet meer bent?

Verder laat Ilona je goed naar je geldstromen kijken. Hoeveel geld komt erin per maand en hoeveel bedrijfskosten gaan eruit? Hoe groot zou je bedrijfsbuffer moeten zijn? Daarnaast ga je aan de slag met de Profit First-methode om je bankzaken helder in te richten. Op de Winstdag kijk je met behulp van Ilona met frisse ogen naar je bedrijf. Niet alleen maar vanuit: wat zou je willen? En wat zou je kunnen qua vaardigheden? Maar ook: wat zou je kunnen qua financiën? Welke financiële mogelijkheden heb je of kun je creëren om je bedrijf te voeren zoals jij dat wilt?

Een ander onderdeel van het winsttraject is het accountabilitytraject, een mooie stok achter de deur om de veranderingen die je besluit door te voeren naar aanleiding van de Winstdag, ook daadwerkelijk te realiseren.

Maar wat ik een extra bonus vond van het Winsttraject met Ilona is het advies op maat, nog buiten de Winstdag om. Op een gegeven moment liet ik in een accountability-gesprek vallen dat er iets was in mijn bedrijfsvoering waar ik me zorgen over maakte. Toen stelde Ilona voor dat we daar even voor konden gaan zitten en eens konden bekijken of ik me er echt zorgen over hoefde te maken of dat het wel meeviel. Zo’n persoonlijke begeleiding, nog bovenop alle andere ingrediënten van het winsttraject, vond ik een echte luxe en en heel waardevol.

Ik heb best even getwijfeld of ik het winsttraject met Ilona wilde doen, want ik vond het aanvankelijk een grote uitgave, maar het is het dubbel en dwars waard.

Ik heb bij Ilona de VIP dag winstplan gevolgd om een concreet plan te hebben om mijn loondienstverband af te bouwen en weer 100% als ondernemer te gaan werken. Ilona luistert goed en vormt je een goed beeld van waar ik heen wil. Daarop reflecteert ze vervolgens met haar kennis en ervaring op. We hebben erg goed samengewerkt.

Helemaal uit Twente naar Zeeland? Geen probleem. Het traject was inclusief overnachting bij B&B In de Morelleput. Dat heb ik als prettig ervaren. Even helemaal los van alles, de focus helemaal op mijn plannen. Volledig verzorgd met lekkere lunch. Tijdens de terugreis kon ik alles rustig laten bezinken.

Het winstplan op zich was erg nuttig en het uiteindelijke doel van deze dag, maar het strategisch meedenken van Ilona daar heb ik het meeste aan gehad tijdens deze dag. Ze slaagt erin om ideeën concreet te maken en dat geeft mij houvast en richting.

Aan het einde van deze intensieve dag had ik een financieel haalbaar plan, heldere strategische focus, een bak energie. Ilona heeft mij een aanbod gedaan voor een vervolgtraject, waarbij we ieder kwartaal een online strategiegesprek hebben over de cijfers (Profit First) en de voortgang van het plan. Een mooie aanvulling om mijn plannen kracht bij te zetten.

Ilona heeft een groot vermogen om strategische plannen concreet te vertalen. Deze goede review heb je dubbel en dwars hebt verdiend!

Neem nu je eerste stap naar een stevig fundament, meer zekerheid en helderheid over jouw feitelijke situatie

Wil jij in één dag:

 • Weten waar je bedrijf nu staat en een concreet plan hebben voor het nieuwe jaar.
 • Mogelijkheden zien om op te schalen of te gaan samenwerken met een team.
 • Rust in je hoofd en in je agenda.
 • Minder werken en meer verdienen.
 • Meer omzet én meer winst.
Ik werk nog maar een paar maanden met Ilona en nu al is het verschil enorm.

Ze geeft veel meer dan ze belooft, zowel in de persoonlijke contactmomenten als via haar content als via de accountability groep. Ze is altijd bereid om nog even te Zoomen of iets via app te beantwoorden, benadert financiën niet als boekhouder, maar als ondernemer en benadert ondernemen niet alleen als werk maar ook als iets wat in balans moet zijn met leven.

Ook de VIP dag, waarbij we een winstplan maakten voor het komende jaar, vond ik heel waardevol. Ik kan nu veel beter sturen op cijfers en weet elke dag waar ik het voor doe. Ik focus op waar ik naartoe wil en organiseer de dingen die ik niet meer wil of niet meer zelf wil. En tegelijk: er zijn nu al dingen veranderd ten opzichte van mijn Winstplan, omdat mijn leven verandert en mijn koers ook. Ilona kan dan moeiteloos meesturen, aanpassen en meedenken vanuit veranderende situaties. Een heel waardevolle samenwerking en een absolute aanrader.

Ilona heeft ons tijdens een 1-op-1 dag geholpen bij het invullen van het winstplan. Hoewel het om serieuze zaken gaat is het net alsof je gedurende de koffieklets je plannen op papier zet.

Dit was een bijzonder prettige ervaring, omdat je op een rustige en toegankelijke manier wijzer wordt van de stand van zaken in het heden en met goede moed naar de toekomst kan kijken. Het plan geeft je echt inzicht in de mogelijkheden, maar ook in de pijnpunten.

Samen met Ilona hebben we een helder plan gemaakt voor de toekomst. Dit geeft ons nu richting, focus en houvast zodat we onze groei op een goede manier blijven monitoren.

Na deze dag blijven we nog een jaar intensief met Ilona samenwerken in een groeitraject in combinatie met administratieve diensten. Ik kijk uit naar de strategie gesprekken die we met Ilona gaan hebben. We vinden het een prettig idee als we op deze manier blijvend een vinger aan de pols hebben.