Ik wil graag al je facturen!

Ik wil graag al je facturen!

Voor de BTW aangifte verwerkt je adviseur de administratie. Inkoop-, en verkoopfacturen, bank-, en kas mutaties. Ze gaan hierbij af op de stukken die jij digitaal gaat aanleveren.De BTW aangifte van het 2e kwartaal komt er weer aan. Het is altijd al belangrijk geweest je administratie zo compleet mogelijk aan te leveren, maar als je getroffen bent door de Corona crisis kun je deze keer met een complete administratie geld verdienen.

  • Over de facturen die jij moet betalen (of hebt betaald) vraag je BTW terug.
  • Over de verkopen die jij hebt gehad draag je BTW af.
  • Het verschil tussen deze twee bepaald of je BTW moet betalen of terug krijgt.

Hoe zorg je nu voor maximaal voordeel? Zorg er voor dat je adviseur jouw complete boekhouding ontvangt én verwerkt, dus ook alle facturen die je nog niet hebt betaald. Want het maakt voor de BTW aangifte niet uit of je facturen al hebt betaald of nog moet betalen.

Op deze manier vraag je alvast de BTW terug, en daardoor betaal je over het 2e kwartaal minder BTW of krijg je meer terug.

Ook als je geen last hebt gehad van Corona kun je hier natuurlijk gebruik van maken, en niet alleen in het 2e kwartaal, maar gewoon ieder kwartaal.

Een complete administratie is dus geld waard!
Download nu de 5 stappen voor een complete administratie.  Klaar voor je btw aangifte

Uiteraard is een administratie ritme belangrijk om zo min mogelijk tijd te verliezen en te zorgen voor een complete administratie.

Direct starten met een goed administratie ritme? Download hier jouw whitepaper: In 5 stappen een succesvol administratie ritme