Profit Expert Cadeaus

In 2022 hield ik elke maand een Profit Call. En in 2023 volgen er weer 8. Profit Experts van deze calls bieden een cadeau aan, speciaal voor jou!

Nieuwsgierig naar de Profit Calls van 2023? Je vindt hier alle informatie.

De feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd vol gezelligheid, samenzijn en (hopelijk) rust. Deze dagen lenen zich ook goed om te reflecteren. Te kijken naar het jaar wat achter ons ligt. Wat ging er goed? Waar wil je meer van volgend jaar? En kijk ook eens terug naar wat minder goed ging. Wat zie je liever anders?

De experts van de Profit Call helpen je hier graag mee. Ze delen speciaal voor jou een stukje extra inspiratie.

Hieronder stellen ze zich graag kort aan je voor. En je vindt per expert het cadeau wat ze voor jou in petto hebben.

flexadinistratiezeeland_willemijn-leijnse_endless-motivation

Willemijn Lijnse

Hoe meer energie, hoe meer je uit je leven kunt halen. Soms heb je het gevoel dat je wel iets meer energie kunt gebruiken. Ik heb een gratis energiescan voor je die je in 5 minuten laat zien hoe het ervoor staat met jouw energie.

Anjo de Bruijckere

Anjo leert je alles over hoe je trouw aan jezelf blijft. We kennen het gevoel allemaal wel, we werken hard, staan altijd aan voor iedereen en soms zijn we dan even de connectie met onszelf kwijt. Zonde, want dat is de basis van alles.

Anjo heeft een tool voor je om inzicht te krijgen in jouw ‘Trouw aan jezelf’-bankrekeningen.

IMG_8469
banner-def

Anouk van der Linden

Online marketing partner voor ZZP en MKB. Anouk leert je een online strategie die bij je past. E-mailmarketing is de manier om echte verbinding aan te gaan met je potentiële klant.

Anouk geeft je 5 kansen voor succesvolle e-mailmarketing. Klik op de button om e-mailmarketing voor je te laten werken in 2023.

Aubert Geus

Wat als je zelf plotseling niet meer kunt ondernemen? Wie regelt dan de zaak? En wat betekent dit voor je gezin? Met de gratis Noodplan-test van Simonse & Geus krijg je inzicht in je huidige situatie. Is er bijvoorbeeld al eens nagedacht aan een waarnemer of een noodopvolger als blijkt dat je permanent niet meer aanwezig kunt zijn door arbeidsongeschiktheid of overlijden?

Klik op de button en download je gratis Noodplan-test.

profiel aubert geus
oude dag goed geregeld

Oude dag goed geregeld

Regel je plan voor je oude dag, zodat je niet langer wakker ligt en straks het leven kunt leiden dat jij als pensionado wilt. Machteld en Amanda helpen jou hier graag mee. Ze bieden jou een whitepaper aan, zodat je vandaag nog je eerste stap naar een goed geregelde oude dag zet.

Yvonne Schmitz

Heb jij nog geen of algemene voorwaarden die nodig bijgewerkt mogen worden? Dan heeft Yvonne dé ultieme oplossing! In haar cursus leer je exact wat er allemaal in je algemene voorwaarden moet staan, waar je op moet letten en of ze juridisch wel rechtsgeldig zijn. En met die kennis kun je daarna makkelijk zelf je voorwaarden aanpassen als je aanbod wijzigt.

Jij volgt deze cursus voor de spotprijs van €47 in plaats van €187, een korting van maar liefst €140! Gebruik kortingscode: MAXPROFIT (Alleen geldig op de DIY versie van €187)

yvonne-schmitz
profiel linda graanoogst

Linda Graanoogst

MediaTrainer en PR adviseur voor zelfstandig professionals en (kennis)ondernemers. Linda leert jou hoe je Met Gemak In Het Nieuws kunt komen, zodat klanten naar je toestromen. Free publicity ofwel gratis in de media komen is vaak dé blinde vlek voor ondernemend Nederland. Zonde, want met free publicity word je een autoriteit in jouw vakgebied én maak je jezelf & jouw bedrijf zichtbaar voor een groot publiek.

Linda heeft een checklist voor je met hierin de do’s and don’ts bij persbenadering: de 9 ergste blunders wanneer je contact zoekt met de media.

Marja Hofman

Soms is het gewoon herrie in je hoofd. Herkenbaar? Als mindful coach helpt Marja ondernemers naar meer rust en bewustwording.
Ondernemers die nu echt he-le-maal klaar zijn met die constante gedachtenstroom biedt ze een videocast waarin ze je al wandelend meeneemt. Onderweg doet ze samen met jou ademhalings- en mindfulnessoefeningen en geeft ze tips.

Nieuwsgierig? Je downloadt de videocast via onderstaande knop.

Marja Donze
ME. Personal branding & Ilona Dieleman Flex your Profit-67

Ilona Dieleman

Als winstadviseur en Profit First Professional helpt Ilona ondernemers om op een gezonde manier te groeien zonder financiële concessies te doen. Een gezond financieel fundament is hierin stap 1.

Misschien heb wel eens een levenswiel ingevuld. Per element in je leven geef je aan hoe je er nu voor staat en hoe je zou willen dat het gaat. Deze tool heeft Ilona nu vertaald naar jouw bedrijf.

De perfecte tool voor inzicht in het nieuwe jaar. Wat gaat er goed en wat mag er beter?

Nieuwsgierig naar de Profit Calls van 2023? Klik op de knop voor alle informatie.