Profit Expert Cadeaus

In 2022 en 2023 hield ik elke maand een Profit Call. En in 2024 volgen er weer 8. Profit Experts van deze calls bieden een cadeau aan, speciaal voor jou!

Nieuwsgierig naar de Profit Calls van 2024? Je vindt hier alle informatie.

De feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd vol gezelligheid, samenzijn en (hopelijk) rust. Deze dagen lenen zich ook goed om te reflecteren. Te kijken naar het jaar wat achter ons ligt. Wat ging er goed? Waar wil je meer van volgend jaar? En kijk ook eens terug naar wat minder goed ging. Wat zie je liever anders?

De experts van de Profit Call helpen je hier graag mee. Ze delen speciaal voor jou een stukje extra inspiratie.

Hieronder stellen ze zich graag kort aan je voor. En je vindt per expert het cadeau wat ze voor jou in petto hebben.

carolien-baecke

Carolien Baecke

Vitaliteit, gelukkig een steeds bekender begrip. In mijn Profit Call vertel ik je alles over vitaliteit. En ik leer je hoe je voor de beste resultaten zorgt door zelf als ondernemer energiek en vitaal te blijven.

Wil je meteen aan de slag? Ik heb 3 tips voor je voor een vitaal leven.

Dorothée Loorbach

Schrijver, spreker, dichter, interviewer, theatermaker, spoken word artiest en trainer. In 2020 schreef ze haar debuut ‘Blut. Hoe niks de weg werd naar alles’, een boek dat gek genoeg amper over geld gaat en vooral over waarde. De TED talk die bij het boek hoort is inmiddels ruim 1,5 miljoen keer bekeken en de Engelse vertaling ligt klaar.

Dorothée geeft je graag de eerste hoofdstukken uit het boek BLUT.

dorothee loorbach profit call
grace rivellino - profit call

Grace Rivellino

Een stressvrij leven bestaat niet, mocht je de illusie hebben dit na te jagen. Stress is er altijd. Een beetje stress is niet erg, maar als de stressreactie 24/7 duurt of zelfs weken, maanden of jaren aanhoudt?

In mijn boek, Het Diamantprincipe neem ik je mee naar de succesvolste versie van jezelf. Want hoe kun je blijven knallen in life & business zonder om te vallen?
Mijn cadeau voor jou is een (mini) masterclass: Stressproof Next Level Leider. Hoe krijg je meer succes, minder stress, meer lol en vanuit rust meer impact.

Renske Berckmoes

Of je je boek nou al voor 80% in je hoofd of op papier hebt staan, overweegt een boek te schrijven of het wilt onderzoeken… Als je benieuwd bent naar mijn creatief brein als boekregisseur daar ga ik je tijdens de Profit Call kennis mee laten maken.

Wil je weten hoe je nou een scherp boekconcept stelt (voordat je nog maar begint met schrijven)? Hieronder vind je mijn cadeautje: een invulbare worksheet van de BestsellerClub.

Renske Berckmoes
stefanie

Stefanie van der Maas

Boor je eigen bron van verstopte ideeën aan. Zodat je marketing iets wordt vanuit wie jij bent. Speciaal voor alle Profit Call members heeft Stefanie het volgende aanbod: De Marketing Snackbar: 30 minuten marketing inspiratie afgestemd op jou. I.p.v € 97 slechts € 75 met de kortingscode PROFITCALL

Willemijn Lijnse

Hoe meer energie, hoe meer je uit je leven kunt halen. Soms heb je het gevoel dat je wel iets meer energie kunt gebruiken. Ik heb een gratis energiescan voor je die je in 5 minuten laat zien hoe het ervoor staat met jouw energie.

flexadinistratiezeeland_willemijn-leijnse_endless-motivation
IMG_8469

Anjo de Bruijckere

Anjo leert je alles over hoe je trouw aan jezelf blijft. We kennen het gevoel allemaal wel, we werken hard, staan altijd aan voor iedereen en soms zijn we dan even de connectie met onszelf kwijt. Zonde, want dat is de basis van alles.

Anjo heeft een tool voor je om inzicht te krijgen in jouw ‘Trouw aan jezelf’-bankrekeningen.

Anouk van der Linden

Online marketing partner voor ZZP en MKB. Ze laat je ervaren hoe je online meer en fijnere klanten kunt aantrekken. Klanten die écht bij je passen. Vanuit je eigen authentieke boodschap en unieke online klantroute.

Anouk geeft je DE ontbrekende sleutel voor jouw online succes. Klik op de button en laat je marketing stralen als nooit tevoren.

Ontwerp zonder titel (1)
ME. Personal branding & Ilona Dieleman Flex your Profit-67

Ilona Dieleman

Soms zijn er van die dag en dat het ondernemen zwaar voelt, vermoeiend is of zelfs frustrerend. Herkenbaar? Word weer verliefd op je business EN op jezelf! Tijdens deze inspiratie reeks ontvang je 3 dagen een nieuwe tip, tool of oefening in je mail met als doel:
Jou weer terug naar je essentie brengen. Naar wie je werkelijk bent. En dus ook terug naar jouw FLOW.

Aubert Geus

Wat als je zelf plotseling niet meer kunt ondernemen? Wie regelt dan de zaak? En wat betekent dit voor je gezin? Met de gratis Noodplan-test van Simonse & Geus krijg je inzicht in je huidige situatie. Is er bijvoorbeeld al eens nagedacht aan een waarnemer of een noodopvolger als blijkt dat je permanent niet meer aanwezig kunt zijn door arbeidsongeschiktheid of overlijden?

Klik op de button en download je gratis Noodplan-test.

profiel aubert geus
Machteld_1-268x232

Oude dag goed geregeld

Regel je plan voor je oude dag, zodat je niet langer wakker ligt en straks het leven kunt leiden dat jij als pensionado wilt. Machteld helpt jou hier graag mee. Ze biedt jou een whitepaper aan, zodat je vandaag nog je eerste stap naar een goed geregelde oude dag zet.

Yvonne Schmitz

Heb jij nog geen of algemene voorwaarden die nodig bijgewerkt mogen worden? Dan heeft Yvonne dé ultieme oplossing! In haar cursus leer je exact wat er allemaal in je algemene voorwaarden moet staan, waar je op moet letten en of ze juridisch wel rechtsgeldig zijn. En met die kennis kun je daarna makkelijk zelf je voorwaarden aanpassen als je aanbod wijzigt.

Voor jou als klant van Flex Your Profit heb ik een knaller van een aanbod voor je. Jij mag deze cursus volgen voor de spotprijs van €77 in plaats van €227, een korting van maar liefst €150! Gebruik kortingscode: MAXPROFIT (Alleen geldig op de DIY versie van €227)

yvonne-schmitz
profiel linda graanoogst

Linda Graanoogst

MediaTrainer en PR adviseur voor zelfstandig professionals en (kennis)ondernemers. Linda leert jou hoe je Met Gemak In Het Nieuws kunt komen, zodat klanten naar je toestromen. Free publicity ofwel gratis in de media komen is vaak dé blinde vlek voor ondernemend Nederland. Zonde, want met free publicity word je een autoriteit in jouw vakgebied én maak je jezelf & jouw bedrijf zichtbaar voor een groot publiek.

Linda heeft een checklist voor je met hierin de do’s and don’ts bij persbenadering: de 9 ergste blunders wanneer je contact zoekt met de media.

Marja Donze

Soms is het gewoon herrie in je hoofd. Herkenbaar? Als mindful coach helpt Marja ondernemers naar meer rust en bewustwording.
Ondernemers die nu echt he-le-maal klaar zijn met die constante gedachtenstroom biedt ze een videocast waarin ze je al wandelend meeneemt. Onderweg doet ze samen met jou ademhalings- en mindfulnessoefeningen en geeft ze tips.

Nieuwsgierig? Je downloadt de videocast via onderstaande knop.

Marja Donze
ME. Personal branding & Ilona Dieleman Flex your Profit-67

Ilona Dieleman

Als winstadviseur en Profit First Professional helpt Ilona ondernemers om op een gezonde manier te groeien zonder financiële concessies te doen. Een gezond financieel fundament is hierin stap 1.

Misschien heb wel eens een levenswiel ingevuld. Per element in je leven geef je aan hoe je er nu voor staat en hoe je zou willen dat het gaat. Deze tool heeft Ilona nu vertaald naar jouw bedrijf.

De perfecte tool voor inzicht in het nieuwe jaar. Wat gaat er goed en wat mag er beter?

Nieuwsgierig naar de Profit Calls van 2024? Klik op de knop voor alle informatie.