Profit Expert Cadeaus

In 2022 hield ik elke maand een Profit Call. Gedurende 5 calls sloot er een expert aan om ons mee te nemen in zijn of haar vakgebied. Op deze pagina bieden alle experts hun cadeau aan, speciaal voor jou!

De feestdagen staan weer voor de deur. Een tijd vol gezelligheid, samenzijn en (hopelijk) rust. Deze dagen lenen zich ook goed om te reflecteren. Te kijken naar het jaar wat achter ons ligt. Wat ging er goed? Waar wil je meer van volgend jaar? En kijk ook eens terug naar wat minder goed ging. Wat zie je liever anders?

De experts die in 2022 deelnamen aan de Profit Call helpen je hier graag mee. Ze delen speciaal voor jou een stukje extra inspiratie.

Hieronder stellen ze zich graag kort aan je voor. En je vindt per expert het cadeau wat ze voor jou in petto hebben.

flexadinistratiezeeland_willemijn-leijnse_endless-motivation

Willemijn Lijnse

Hoe meer energie, hoe meer je uit je leven kunt halen. Soms heb je het gevoel dat je wel iets meer energie kunt gebruiken. Ik heb een gratis energiescan voor je die je in 5 minuten laat zien hoe het ervoor staat met jouw energie.

Anjo de Bruijckere

Anjo leert je alles over hoe je trouw aan jezelf blijft. We kennen het gevoel allemaal wel, we werken hard, staan altijd aan voor iedereen en soms zijn we dan even de connectie met onszelf kwijt. Zonde, want dat is de basis van alles. Anje heeft een tool voor je om inzicht te krijgen in jouw ‘Trouw aan jezelf’-bankrekeningen.

IMG_8469
banner-def

Anouk van der Linden

Online marketing partner voor ZZP en MKB. Anouk leert je een online strategie die bij je past. E-mailmarketing is de manier om echte verbinding aan te gaan met je potentiële klant. Anouk geeft je 5 kansen waarmee je een succes kunt maken van je e-mailmarketing. Klik op de button om e-mailmarketing voor je te laten werken in 2023.

Augbert Geus

Wat als je zelf plotseling niet meer kunt ondernemen? Wie regelt dan de zaak? En wat betekent dit voor je gezin? Met de gratis Noodplan-test van Simonse & Geus krijg je inzicht in je huidige situatie. Is er bijvoorbeeld al eens nagedacht aan een waarnemer of een noodopvolger als blijkt dat je permanent niet meer aanwezig kunt zijn door arbeidsongeschiktheid of overlijden? Klik op de button en download je gratis Noodplan-test.

profiel aubert geus
oude dag goed geregeld

Oude dag goed geregeld

Regel je plan voor je oude dag, zodat je niet langer wakker ligt en straks het leven kunt leiden dat jij als pensionado wilt. Machteld en Amanda helpen jou hier graag mee. Ze bieden jou een whitepaper aan, zodat je vandaag nog je eerste stap naar een goed geregelde oude dag zet.

Yvonne Schmitz

Yvonne helpt ondernemers en particulieren met het leggen van een juridisch fundament onder de afspraken die ze maken. Dit doet ze vanuit een groot rechtvaardigheidsgevoel en een drive om onnodige risico’s zoveel mogelijk te beperken.

yvonne-schmitz