Winst by design

Op 13 maart publiceerde Rianne Klein Geltink met ongelooflijk veel trots de allereerste editie van het Human Design Professional Magazine. Ik mocht een interview geven over hoe ik Human Design integreer in mijn dienstverlening.

Ik ben geen Human Design coach en het is ook niet mijn intentie om dat te worden. Ik volgde een basis training om Human Design (HD) beter te begrijpen en HD als tool in te zetten in mijn samenwerking met klanten. Hierna volgde ik nog een verdiepende training en dat heb ik geweten. Ow wat omvat Human Design veel!

Human Design is een tool, een instrument om jou te helpen het leven relaxter te laten verlopen. Het is niet bedoeld om je in een hokje te stoppen. Je kan HD zien als de route kaart van jouw energie. Het is jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing. Waar ben je mee geboren en wat is aangeleerd? HD laat het je zien. Aan de hand van jouw chart kan je ontdekken hoe je bent en hoe jij je maximale potentie zowel zakelijk als privé kan benutten. In 2023 gaf ik een Profit Call met het thema Human Design en ondernemen. In deze call geef ik een toelichting op HD en ook tips en tools om HD zakelijk in te zetten zodat jij meer vanuit jouw energie kan ondernemen.

Inmiddels integreer ik Human Design meer en meer in mijn dienstverlening en ondersteun ik klanten op deze unieke manier in hun ondernemersreis, belemmeringen en overtuigingen.

Wil je het hele magazine lezen? Klik dan hier.