Tot hier en niet verder

Jouw hart is het ritme van je leven.

Jouw leven is het hart van je bedrijf.

Mijn ouders werkten hard, altijd. Ze moesten vaak wel, het leven op een boerderij draait namelijk 24u per dag, 7 dagen per week door. Zomer of winter, verjaardag of feestdagen. Er is altijd werk. Was het niet de levende have die aandacht vroeg dan was het wel het land of de boomgaard die aandacht nodig had.

Financieel gezien moest het ook. 7 Vette en 7 magere jaren zeggen ze wel eens. Toch kwam ik als kind, tiener en als puber nooit iets te kort. Er werd gezorgd dat wij een onbezorgde jeugd hadden en konden doen wat we nodig hadden. Dit kwam zeker niet aanwaaien, mijn ouders maakten hiervoor bewuste keuzes.

Dat harde werken en het maken van bewuste keuzes draag ik al mijn hele leven bij me. Hielp ik als kind met veel plezier mee op de boerderij en verdiende ik mijn eerste geld buiten de deur door kranten te bezorgen. Daarna greep ik ieder bijbaantje aan om mijn eigen geld te verdienen. Een rozenkwekerij, ketchup fabriek, dierentuin, kleine huisdieren fokkerij en in de horeca. Ik wilde op eigen benen staan en niet afhankelijk zijn van anderen.

Met hard werken en bewuste keuzes maken kon ik op mijn 19e 3 weken door Amerika reizen met een vriendin en kocht ik op mijn 22e mijn eerste eigen auto.

Ik ben altijd hard blijven werken. Dat durf ik gerust te zeggen.

Als ik ergens voor ga, dan ga ik er 100% voor.

Sinds 2016 ben ik ondernemer. Ik begon met een handje vol klanten die ik kon overnemen van een vriendin. Ik liep binnen twee jaar met mijn urenfabriek tegen mijn eigen urenplafond. Ik besloot te investeren in mezelf en mijn bedrijf zodat ik verder kon groeien. Zo ambitieus als ik ben liep ik tegen mijn eigen grenzen aan.

Ik ben een ambitieuze ondernemende vrouw, maar ook moeder, partner en vriendin…. De juiste balans vinden en behouden is een uitdaging maar niet onmogelijk. Het maakt je een betere ondernemer, fijnere moeder en lievere partner en vriendin. Verzamel daarom de juiste mensen om je heen. Leer je grenzen aangeven: tot hier en niet verder.

Ik druk nu met regelmaat op pauze en dit doe ik het liefst op tijd in plaats van te laat.

Ik leerde me spiegelen, echte rust te pakken en ook te ervaren.

Ik wil werken met vrouwen die willen investeren in groei. Vrouwen die ambitieus zijn, al op een bepaald omzetniveau zitten maar dit te weinig terugzien op hun bankrekening. Groeipijn hebben. De stress voelen van het constant (willen) presteren en nu op het punt zijn aangekomen dat ze het anders willen.

Niet langer een slaaf van hun bedrijf, maar een bedrijf dat voor ze zorgt!

Ik zoek jou als jij ook de regie terug wil over je bedrijf. Herken jij jezelf hierin?

✅  je bent ambitieus, wil groeien en bent bereid om hierin te investeren
✅  je werkt teveel uren in je eigen bedrijf en hebt geen tijd om aan je bedrijf te werken
✅  je bent geen baas meer van je eigen agenda, je wordt geleefd door je agenda
✅  je werk staat op de eerste plaats en jij volgt pas veel later in de rij
✅  je wordt niet betaald voor de inspanningen die je doet
✅  je bedrijf groeit naar meer omzet, maar minder winst
✅  je zoekt meer grip, inzicht en vooral voor wat betreft je cijfers en administratie

Spreekt dit je aan? Laten we dan vooral kennis maken.

Plan gerust een gratis winstgesprek met me in.

Liever digitaal kennismaken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 

Welke keuze je ook maakt, zorg dat het de juiste is! 🙏