Schandalige vrouwen op vrijdag

Wat nou, schandalig?

Ik hoor het je denken, wat is zo’n schandalige vrouw nu precies? Eigenlijk is het heel simpel. Een schandalige vrouw inspireert! Omdat ze haar eigen keuzes maakt en niet bang is wat haar omgeving daar wel of niet van vindt. Ze doet wat ze wil en is daar trots op, zonder de consequentie van die keuzes uit het oog te verliezen. Ze is zich bewust van haar potentieel als vrouw en laat dat voor zich werken. Realistisch, empathisch én met de nodige humor en zelfspot durft zij haar gevoel te volgen en verantwoordelijkheid te nemen voor haar acties.

Ik mocht een artikel schrijven voor deze website.

Als je niet weet wat je te wachten staat, hoe bereid je je dan voor?

Het is april 2016, ik heb besloten dat de maat vol is. Ik kap er mee, ik neem ontslag en ga in de horeca werken. Nadat ik mezelf 2 jaar naar kantoor sleurde was het genoeg met alle pesterijen. Ik heb liever leuk werk en minder salaris dan meer salaris en een kl#te baan.

Dit was een van de eerste momenten dat ik écht en bewust voor mezelf koos. En wat bracht het me veel mooie dingen! Mijn bedrijf Flex Your Profit en alles wat hierdoor op mijn pad kwam.

Nieuwsgierig naar het volledige artikel? Je leest het hier.