Ambitieuze ondernemers

Sindskort ben ik aangesloten bij Het Podiumnetwerk. Voor dit netwerk mocht ik een bijdrage leveren als gastondernemer op hun website.

Op 30 september zal ik als gastspreker aanwezig zijn op de netwerkbijeenkomst in het Fletcher Hotel Veerse Meer in Arnemuiden

 

Het Podium Netwerk is een business platform voor ondernemers in Zuidwest Nederland en is bedoeld om te netwerken, te verbinden, samen te werken en te ontdekken.
Het Podium Netwerk is een initiatief van Daniela Verwilligen en Angelique Lapré.

Tijdens het ondernemen kwamen wij tot de ontdekking dat het belangrijk is andere ondernemers te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen, te sparren en waar nodig te helpen. Wij willen ondernemers met elkaar in contact brengen en bedrijven op de kaart zetten.

Het Podium Netwerk helpt (startende) ondernemers aan interessante informatie rondom het ondernemerschap.

In mijn ervaringsjaren als ambitieuze ondernemer heb ik geleerd wat groeipijn doet met mij als ondernemer en mijn bedrijf.

Door de juiste mensen om me heen te verzamelen krijg ik inzicht, rust en vertrouwen in mijn persoonlijke en zakelijke groei waardoor mijn bedrijf op een financieel gezonde manier blijft groeien zonder zelf (financiële) concessies te moeten doen. Dat gun ik iedere ambitieuze ondernemer!

Mijn naam is Ilona Dieleman en ik werk als winstadviseur voor mijn bedrijf Flex Your Profit. Het is mijn missie dat iedere ambitieuze ondernemer financieel onafhankelijk zou moeten kunnen ondernemen.

Nieuwsgierig naar het hele artikel? Je leest het hier.