Ambitieuze ondernemers

Sindskort ben ik aangesloten bij Het Podiumnetwerk. Voor dit netwerk mocht ik een bijdrage leveren als gastondernemer op hun website.

Het Podium Netwerk is een business platform voor ondernemers in Zuidwest Nederland en is bedoeld om te netwerken, te verbinden, samen te werken en te ontdekken.
Het Podium Netwerk is een initiatief van Daniela Verwilligen en Angelique Lapré.

Tijdens het ondernemen kwamen wij tot de ontdekking dat het belangrijk is andere ondernemers te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen, te sparren en waar nodig te helpen. Wij willen ondernemers met elkaar in contact brengen en bedrijven op de kaart zetten.

Het Podium Netwerk helpt (startende) ondernemers aan interessante informatie rondom het ondernemerschap.

In mijn ervaringsjaren als ambitieuze ondernemer heb ik geleerd wat groeipijn doet met mij als ondernemer en mijn bedrijf.

Door de juiste mensen om me heen te verzamelen krijg ik inzicht, rust en vertrouwen in mijn persoonlijke en zakelijke groei waardoor mijn bedrijf op een financieel gezonde manier blijft groeien zonder zelf (financiële) concessies te moeten doen. Dat gun ik iedere ambitieuze ondernemer!

Mijn naam is Ilona Dieleman en ik werk als winstadviseur voor mijn bedrijf Flex Your Profit. Het is mijn missie dat iedere ambitieuze ondernemer financieel onafhankelijk zou moeten kunnen ondernemen.

Om dat te bereiken heb je een stevig financieel fundament nodig.

Het probleem is dat je ondanks een mooie omzet, minder winst draait met gevolg een te laag salaris voor jou. Hierdoor voel jij je niet gewaardeerd voor de inspanningen die je doet. Het kan toch niet zo zijn dat jij de slecht betaalde werknemer bent van jouw bedrijf?

Ik begrijp en weet dat groeien pijn kan doen. Als gecertificeerd Profit First Professional heb ik al een tientallen vrouwen geholpen op een gezonde manier te groeien zonder financiële concessies te doen.

Ik pak dat aan door:

De administratie op orde te brengen zodat het een stevig fundament vormt.
Profit First te implementeren en optimaliseren , we sturen op de actualiteiten.
Te sturen naar financiële onafhankelijkheid afgestemd op jouw doelen, wensen en dromen.
In de afgelopen jaren heb ik zelf regelmatig het roer omgegooid maar nooit zonder eerst met een plan inzichtelijk te maken wat de gevolgen van mijn ideeën zijn. Dit geeft me veel rust, inzicht en overzicht.

Toekomst visie
In 2026 heb ik nog altijd het bedrijf waar ik nu dagelijks aan bouw en in investeer. Met behulp van een team draait mijn bedrijf ook door zonder mij, ik werk alleen nog maar met mijn ideale klanten die allemaal bouwen aan een financieel gezondere toekomst. Naast dienstverlening wil ik mijn ervaringen delen op het podium om zoveel mogelijk ondernemers te inspireren.

Wil je meer weten over mij? Lees dan hier verder.

Nieuwsgierig naar het Podium Netwerk en hun geplande netwerk evenementen? Klik dan hier.