Een leuk feest doet nooit iemand pijn!

Over exact 1 maand, 5 jaar geleden, het regende kei hard maar voor mij scheen de zon!

Ik schreef me op 1 juni 2016 in bij de Kamer van Koophandel, begon met niks maar geloofde in mezelf en mijn kansen.

Exact een maand later had ik het eerste gesprek met een potentiële klant. Ik kan me dit gesprek nog ontzettend goed herinneren. Wat was ik zenuwachtig. Zonder ervaring als zzp-er, zonder bewijs van mijn kunnen ging deze ondernemer zonder twijfel met mij aan de slag. Toen startte ik nog puur als administratief ondersteuner. Ondertussen heb ik al mijn ondersteunende werkzaamheden afgestoten, ben ik een volwaardig administratie kantoor/ boekhouder maar bied ik meer, ik ben een winstadviseur.

Als winstadviseur bij Flex Your Profit weet ik dat jij een financieel onafhankelijke vrouw kan zijn.

Om dat te bereiken heb jij een stevig financieel fundament nodig. Het probleem is dat je ondanks een mooie omzet, minder winst draait met gevolg een te laag salaris voor jou. Hierdoor voel jij je niet gewaardeerd voor de inspanningen die je doet. Het kan toch niet zo zijn dat jij de slechtst betaalde werknemer bent van jouw bedrijf?

Ik begrijp én weet dat groeien pijn kan doen. Als gecertificeerd Profit First Professional heb ik al tientallen vrouwen geholpen op een gezonde manier te groeien zonder financiële concessies te doen.

Daar ben ik trots op! Om mijn feest met jou te kunnen delen krijg je met de code #Flex5jaar! de hele maand mei 20% korting op alle online trainingen. Volg bijvoorbeeld mijn online training ‘Geldstromen managen met Profit First’. Hier vind je een overzicht van alle trainingen.