Tijd voor een actieplan – accountability

Als je je bedrijf serieus neemt, er alles uit wil halen dan moet je werken met een concreet plan. Naast een financieel plan maak je ook een actieplan. Werk 12 weken samen met mij en maximaal 5 andere gemotiveerde ondernemers aan jouw bedrijf. Geen losse flodders maar gestructureerde actie. Want als je werkt met een actieplan weet je precies wat je op welk moment bereikt wil hebben.

Daarnaast zorgt werken met een helder plan van aanpak en duidelijke doelen ervoor dat je gemiddeld 30% beter presteert dan zonder doelen. De aandacht die je besteedt aan het stellen van je doelen heeft weer grote invloed op de kans van slagen.

Ik werk nu zelf al bijna 52 weken in een accountability groep. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik concreet weet welke acties ik moet zetten en dat ik de benodigde acties ook daadwerkelijk uitvoer. Ik weet ook wat de consequenties zijn als ik mijn acties niet uitvoer en heb ik een enorme stok achter de deur. Accountability in groepsverband werkt stimulerend, je leert van elkaar, helpt en steunt elkaar.

Het is niet meer mogelijk dit evenement te boeken.

Je kunt hiervoor de SMART methode gebruiken. Je doelen moeten specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden zijn.

Wat je ook kunt gebruiken voor het stellen van je doelen zijn de volgende 2 punten (GRIP methode):

 • Word ik er enthousiast van? Als je je doelen baseert op de basis van je passie, vaardigheden en missie kan het niet anders dan dat je daar enthousiast van wordt. De doelen dit je stelt moeten uiteraard haalbaar zijn, maar ook uitdagend.
 • Weet precies wanneer je je doel hebt bereikt. Als je doel niet specifiek genoeg is, ga je deze ook niet halen.

Heb je al eerder een 12 weken plan gemaakt? Maak dan een review van dit plan, hoe is het je deze 12 weken vergaan? Wat moet anders? En vooral, maak een nieuw plan voor de komende 12 weken. Heb je nog niet eerder een actieplan gemaakt? Start hier dan nu mee!

Het is altijd belangrijk om een actieplan te maken. Je lijst groei en een betere zichtbaarheid, je wil nieuwe producten/ diensten ontwikkelen, je wil je, je kan…. meer dan je denkt mét een plan! Een goed plan zorgt namelijk voor de juiste acties.

Schrijf je doelen voor de komende 12 weken uit.

 • Noteer ook wat de eerste concrete actie/ stap is die je gaat doen in de richting van de voltooiing van je doel.
 • Reserveer ook tijd in je agenda voor deze actie.
 • Vind je het lastig? Maak de stappen dan kleiner, beloon jezelf voor het behalen van stappen, onthoud altijd waarom je het doel belangrijk vond.
 • Zorg voor een realistische deadline.
 • Stel niet teveel doelen tegelijk. 4 tot maximaal 7 is meer dan genoeg.
 • Plan evaluatie momenten.
 • Wees niet bang om bij te stellen.

Werk 12 weken aan jouw bedrijf!

Succes ontstaat niet zomaar. Succes komt niet aanwaaien. Succes ontstaat pas:

 • als jij weet wat je wilt
 • een plan maakt
 • én doet wat je moet doen

12 weken accountability

 • Wekelijkse rapportage
 • Online meeting van 30-45 min. Afhankelijk van het aantal deelnemers
 • maximaal 5 ondernemers
 • app groep voor meer positiviteit
 • Live coaching door mij

Gun het jezelf om vanaf 11 januari, 12 weken lang  aan je bedrijf te werken en krijg de support die je nodig hebt om jouw succes te creëren.

Ik werk nu zelf al bijna 52 weken in een accountability groep. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik concreet weet welke acties ik moet zetten en dat ik de benodigde acties ook daadwerkelijk uitvoer. Ik weet ook wat de consequenties zijn als ik mijn acties niet uitvoer en heb ik een enorme stok achter de deur. Accountability in groepsverband werkt stimulerend. Je leert van elkaar, helpt en steunt elkaar.

Tijd voor actie!

 • Je ontvangt van mij een opzet voor jouw 12 weken plan dat jij uitwerkt
 • Je stuurt mij een kopie van jouw 12 weken plan en ontvangt hierop mijn feedback
 • Heb je een winstplan gemaakt? Stem dan je 12 weken plan hier op af
 • Je krijgt toegang tot de accountability app groep
 • Iedere maandag rapporteert iedereen zijn/haar score
 • De eerst call wordt in overleg met alle deelnemers ingepland vanaf week 2.

Door mijn accountability heb ik ook in de weken dat het tegen zat toch mijn acties voltooid. Hierdoor heb ik concreet lijst groei gecreëerd, mijn netwerk vergroot, nieuwe klanten geworven en mijn omzetdoel bereikt. Zonder de accountability was het resultaat niet zo groot geweest en had ik veel eerder de handdoek in de ring gegooid.

Afspraken

 • Jij committeert je eraan 11 van de 12 accountability sessies aanwezig te zijn
 • Je staat open voor feedback en coaching
 • Ik committeer me eraan mijn kennis, ervaring en vaardigheden met jou te delen en jou te begeleiden

De investering voor de 12 weken accountability is slechts € 297,- excl. BTW. Je mag dit in 3 termijnen van € 99,- excl. BTW betalen.

Ben jij bereid om te doen wat nodig is om je doelen en dromen te realiseren? Meld je dan nu aan!

Dit aanbod is geldig tot 20 december. Op dit aanbod zijn mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Wat klanten zeggen over de samenwerking in mijn accountability traject:

“Ik wist niet goed wat accountability voor mij kon betekenen. Maar na 12 weken heb ik hele grote stappen gemaakt. Ik heb meer gedaan dan ik zelf ooit had kunnen bereiken. Zelf discipline is geen probleem, maar er zijn genoeg zaken die je af kunnen leiden van je plan. Met accountability voorkom je dat omdat je elkaar controleert. Daarnaast merk je meteen of je plan haalbaar is of dat je teveel hooi op je vork neemt. Dan moet je het bijstellen, maar dat wordt op deze manier snel duidelijk!” – Hendrine Ms Independent

“In april ben ik gestart met de accountability groep bij Ilona. Het heeft me enorm geholpen om een plan te maken. Ik wist voorheen wel ongeveer wat ik wilde doen, maar door het plan te maken, bleef ik veel meer gefocust.
Het plan maken, hielp me ook om helder te krijgen welke stappen ik moest zetten om mijn doelen te bereiken. Sommige doelen waren klein, sommige wat groter.
Doordat we elke week bij elkaar kwamen, kon ik mijn plan ook niet uit het oog verliezen. Het zette me elke week weer aan tot actie en het maakt het makkelijker om niet te verzanden in allerlei andere dingen die in mijn leven voorbijkomen.
Het plan heeft me rust gegeven, omdat ik wist wat ik wilde bereiken en wat ik ervoor moest doen. En juist een plan geeft de mogelijkheid om bij te sturen, want het maakt ook inzichtelijk wat niet haalbaar is, waardoor je doelen weer in kleinere stapjes kan hakken.
Ilona heeft ook elke week inspirerende vragen, waardoor je ook op een andere manier naar jezelf, je bedrijf en je plan kijkt. Het zorgt er voor dat je in een positieve flow blijft. Ook is het leuk om op deze manier andere ondernemers te leren kennen en van elkaar te leren.
Ik raad het iedereen aan om dit eens te doen, zodat je zelf kan ervaren dat het werken met een plan en wekelijks bij elkaar komen tot resultaat heeft dat je meer doet, dan dat je van tevoren had verwacht!” – Anjo de Bruijckere Coaching

“Ik heb met veel plezier meegedaan aan de accountability groep. 12 weken lang met een groepje werken aan een actieplan. Elkaar hiermee helpen, inspireren en motiveren. Ilona bracht dit zo ontzettend eerlijk en positief. Ze daagde mij uit om nog meer te bereiken en hielp me waar ik vast liep. Ontzettend fijn! Daarnaast ken ik Ilona als collega Profit First Professional en vind ik het geweldig hoe ze haar eigen stijl heeft, duidelijk kan uitleggen en echt uniek is.” – Susanne Bos