Jouw Winstplan 2023

Het laatste kwartaal is hét kwartaal om te brainstormen over je plannen voor het nieuwe jaar. Je kunt terugblikken op 2022 en vooruitkijken naar 2023. Want als ondernemer zit je nooit stil. Vraag en aanbod veranderen, klanten veranderen, jij veranderd, dus waarom zou je niet een concreet plan maken voor het nieuwe jaar?

Dit evenement is vol, maar je kan je inschrijven op de reservelijst.
Schrijf je in op de reservelijst

Een droom zonder plan is slechts een wens.

De training JOUW winstplan is iets voor jou als je je hierin herkent: 

 • je wordt geleefd door je agenda, maar zet geen concrete stappen
 • je hebt een aanbod, maar weet niet wat dit oplevert
 • je hebt veel ideeën, maar wat is de beste
 • je hebt een idee uitgewerkt, maar geen idee of het haalbaar is
 • je omzet blijft steken en je begrijpt niet waarom
 • je omzet groeit, maar je kosten groeien in hetzelfde tempo mee
 • je bedrijf groeit en je moet investeren in een team, marketing, software en je weet niet hoe je dit zal aanpakken

Jij wil: full-focus ondernemen in 2023 met JOUW winstplan

 • werken met jouw missie en visie
 • bepalen wat je gaat verkopen, waarom en aan wie
 • wanneer je gaat verkopen en welke voorbereiding hier bij komt kijken
 • hoeveel omzet je gaat maken en welke kosten daarbij komen kijken
 • berekenen wat jouw plannen onderaan de streep nu echt gaan opleveren
 • bepalen of jouw plannen haalbaar zijn
 • concreet actieplan zodat je exact weet welke stappen je moet nemen om jouw plan te realiseren

Meedoen met deze groepstraining?

Wat je hebt aan een winstplan

JOUW jaar concreet maken

 • Je weet wat je gaat verkopen, en wanneer.
 • Hoeveel omzet je gaat maken en welke kosten hierbij komen kijken.
 • We berekenen wat jouw plannen écht gaan opleveren.
 • We weten of jouw plan haalbaar is.
 • We maken direct een actieplan om jouw doelen te realiseren.

JOUW doelen en dromen concreet maken

 • geeft je de juiste focus
 • helpt je bij het maken van de juiste keuzes
 • geeft je houvast zodat je de juiste richting blijft volgen
 • zorgt dat je de juiste prioriteiten gaat stellen
 • zorgt dat je in actie blijft

Waarom ik zelf een winstplan maak voor 2023

Nu ik ruim 5 jaar onderneem is het tijd om anders naar mijn bedrijf te kijken. Niet alleen maar kijken naar de huidige cijfers en het verleden, maar concreet nadenken over de toekomst. Wat ga ik aanbieden, en wanneer? Welke voorbereiding komt hierbij kijken, wanneer moet ik daar mee beginnen? Welke omzet kan hier uit voort komen, en welke kosten komen hier dan bij kijken?

Als winstadviseur zijn cijfers voor mij heel logisch, maar op deze manier naar je bedrijf kijken is heel intens. Je gaat bepalen wat jouw doelen zijn, waar je naar verlangt, waar je van droomt. De ervaring in aanloop naar mijn plan was magisch.

Je duikt zo diep in je bedrijf, en daar hoef je echt geen winstadviseur voor te zijn, ik stond zelf perplex. Wat een inzicht! Ik weet nu exact wat ik ga doen en wanneer. Er komt een hele planning bij kijken. Niet gewoon wat doen, maar de juiste mindset, een concreet plan en de effectieve acties. Ik kan niet wachten totdat 2023 begint!

Wat klanten zeggen

Ik wilde dit jaar doelgericht aan het werk gaan met mijn plannen. Fijn dus dat de workshop ‘Jouw Winstplan’ inbegrepen zit in mijn jaarpakket bij Flex Your Profit 😉

Ik vond je begeleiding prettig! Net even de verduidelijking of het zetje in de rug om met bepaalde plannen aan de slag te gaan. Het inzicht met de bekertjes was ook fijn.

Ik heb het meest gehad aan het 12-wekenplan, ik ben er thuis nog mee aan de slag gegaan. Dankzij het jaaroverzicht dat we tijdens de workshop hebben gemaakt kan ik nu heel concreet aan de slag (ook al blijken sommige plannen toch niet zo snel haalbaar te zijn als gehoopt).

Deze dag heeft mij vooral inzicht in mijn ‘waarom’ opgeleverd en ook in de haalbaarheid van mijn plannen. En een duidelijk 12-weken actieplan. Voor dit jaar is misschien nog niet alles te realiseren, maar volgend jaar zeker wel.

Ik raad deze workshop zeker aan aan andere ondernemers, zeker wanneer ze niet goed weten waar ze naartoe kunnen groeien en hoe ze dat moeten aanpakken. Dit zorgt voor een fijne basis om met die ideeën en mogelijkheden aan de slag te gaan.

Ik heb de training “Jouw winstplan 2021” gevolgd bij Ilona en ik kijk terug op een hele inspirerende dag! De weken voorafgaand aan de training wordt je al ‘gedwongen’ (en dat bedoel ik 100% positief) na te denken over je overtuigingen over geld en welke keuzes je kunt maken op gebied van inkomsten en uitgaven. Heel eenvoudig met korte en duidelijke opdrachten en handige tools die je al goed aan het denken zetten. Wat vervolgens op de trainingsdag onder begeleiding van Ilona allemaal perfect samen komt in een overzichtelijk winstplan. Ik ben heel blij met de gemaakte stappen, na deze training heb ik nu een krachtig, haalbaar en realistisch plan voor het komende jaar. Ilona geeft vertrouwen en helpt je ontdekken hoe je jouw plannen kunt omzetten naar echte winst!

Een dag boordevol tips hoe je je bedrijf in een extra versnelling kunt zetten en hoe je realistische plannen en meer winst maakt.
Na deze training heb ik geleerd dat ik mijn talent, inzet en investeringen voor het oplossen van problemen van de klant, nog hoger mag beoordelen. Dit mag terug te zien in de prijzen. Plannen en prijzen bepalen gebaseerd op inzicht en vertrouwen en niet op angst. Ook fijn om te sparren met andere ondernemers, inzicht te krijgen in de stappen die je in elke maand zet en natuurlijk extra verwennerijen in de vorm een goodiebag. Voor herhaling vatbaar!

De reden dat ik heb deelgenomen aan de workshop ‘Jouw winstplan’ is dat ik graag grip op mijn financiën wil en alvast vooruit wil kijken om te weten wat ik wel of niet kan investeren.

Ik vond de begeleiding van Ilona superleuk! Goede begeleiding, ze staat open voor alle vragen en brengt het op een leuke en  enthousiaste manier. Zelfs als je, net als ik, niet veel van cijfers weet legt Ilona alles begrijpelijk en makkelijk uit.

Ik heb het meest gehad aan het leren plannen en maken van een 12weken plan. Zo houd ik het voor mezelf overzichtelijk. Ik heb ook veel gehad aan mijn winstplan zelf, kijken wat ik aanbied en hoe ik dit kan uitbreiden of juist verkleinen, zodat ik meer tijd overhoud voor dingen die ik echt wil aanbieden.

Ik raad deze workshop zeker aan aan andere ondernemers. Het is echt een hele leuke dag waarin je volop AAN je bedrijf werkt. Met als resultaat 100% inzicht in je financiën en je aanbod.

De reden dat ik heb deelgenomen aan de workshop ‘Jouw winstplan’ is dat ik totaal geen overzicht had in hoe cijfers werken.

Ik vond de begeleiding van Ilona motiverend en gelijkwaardig. En ik werd er super enthousiast van!

De hele dag is heel waardevol. Maar alle cijfers invullen en zien aan welke knoppen je kan draaien en dat je ook je baan eerst half op kan zeggen zijn echt mooie eyeopeners.

Als mensen stoeien met hun winstplan zou ik zeker jou aanbevelen. Alleen al omdat je zo’n fijn persoon bent. Nuchter, lief, doeltreffend, stoer en enthousiast. Ik voel me in ieder geval erg op mijn gemak bij je.

 

Alleen actie creëert succes

Wat we gaan doen tijdens de training

 • we beginnen bij jouw basis. Wat doe je en waarom doe je dat? Jouw missie en visie bepalen de richting van jouw bedrijf
 • we bepalen waar je van droomt, waar je naar verlangt, wat is jouw ultieme doel is voor 2023
 • we beoordelen of jouw doelen haalbaar zijn, zodat je weet of je echt geld kunt verdienen met jouw producten / diensten
 • we weten wat we moeten doen om jouw doelen te behalen
 • we maken een concreet actieplan

Na afloop krijg jij jouw plan digitaal in je mailbox, en krijg je een handige tool om zelf jouw plan op ieder moment aan te sturen.

Voor een investering van slechts € 545,- excl. BTW werk je samen met mij en maximaal 4 andere ondernemers aan een winstplan voor 2023!

Locatie: theetuin “In de Morelleput” Nieuwvliet
Investering: € 545,-
Inclusief: lunch, lekkers, rekentool, voorbereidingsopdrachten en toegang tot de zzp-calculator

Wat als winst geen toeval is, maar je winst kunt plannen?

Waarom samenwerken met Ilona

Ik werk pas 3 maanden samen met Ilona, maar zoveel rust en vertrouwen als ik nu al heb in m’n financiën heb ik in de afgelopen 5 jaar niet gehad. Ilona werkt echt met je toe naar een plan dat voor jou werkt. Je krijgt voorbereidende opdrachten eerst zelf inzicht krijgt in wat je aanbiedt, wat je waard bent, wat je minimaal wilt omzetten om dit vervolgens om te dopen in een winstplan. Ilona heeft vervolgens een plan voor me gemaakt, kijkt en denkt met me mee en neemt mijn volledige boekhouding uit handen. Ik heb altijd gestrest om geld, en dat is nu al volledig verdwenen. Ik gun iedereen een Ilona want vanuit stress ga je dingen vanuit angst doen, en nu doe ik dingen vanuit vertrouwen.

Ik heb bij Ilona de VIP dag winstplan gevolgd om een concreet plan te hebben om mijn loondienstverband af te bouwen en weer 100% als ondernemer te gaan werken. Ilona luistert goed en vormt je een goed beeld van waar ik heen wil. Daarop reflecteert ze vervolgens met haar kennis en ervaring op. We hebben erg goed samengewerkt.

Helemaal uit Twente naar Zeeland? Geen probleem. Het traject was inclusief overnachting bij B&B In de Morelleput. Dat heb ik als prettig ervaren. Even helemaal los van alles, de focus helemaal op mijn plannen. Volledig verzorgd met lekkere lunch. Tijdens de terugreis kon ik alles rustig laten bezinken.

Het winstplan op zich was erg nuttig en het uiteindelijke doel van deze dag, maar het strategisch meedenken van Ilona daar heb ik het meeste aan gehad tijdens deze dag. Ze slaagt erin om ideeën concreet te maken en dat geeft mij houvast en richting.

Aan het einde van deze intensieve dag had ik een financieel haalbaar plan, heldere strategische focus, een bak energie. Ilona heeft mij een aanbod gedaan voor een vervolgtraject, waarbij we ieder kwartaal een online strategiegesprek hebben over de cijfers (Profit First) en de voortgang van het plan. Een mooie aanvulling om mijn plannen kracht bij te zetten.

Ilona heeft een groot vermogen om strategische plannen concreet te vertalen. Deze goede review heb je dubbel en dwars hebt verdiend!

flexadministratiezeeland_workshop-jouw-winstplan-3
flexadministratiezeeland_workshop-jouw-winstplan-2
flexadministratiezeeland_workshop-jouw-winstplan-1

Schrijf je in op de reservelijst

Jouw Winstplan 2023 is momenteel vol. Wanneer je je inschrijft op de reservelijst wordt je persoonlijk op de hoogte gebracht wanneer er vrije plekken beschikbaar komen. Inschrijven op de reservelijst is geen garantie dat je daadwerkelijk deel kan nemen.

 • Inschrijven voor

 • Hidden
 • Persoonsgegevens

 • Factuurgegevens

  Zodra je inschrijving door mij is ontvangen en bevestigd ontvang je van mij een factuur. Wanneer deze is voldaan is de inschrijving definitief.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.