Een goed begin….

Het nieuwe jaar is alweer 5 dagen onderweg. De goede voornemens vliegen om je oren, maar wat doe je er mee?
Het veranderen van ons gedrag is moeilijker dan het aanpassen van de omstandigheden. Dus als je die reep chocolade niet in huis haalt, kun je hem ook niet opeten.

Zo werkt dat ook met je administratie. Je wil er nou eenmaal niet teveel tijd aan besteden, je hebt wel iets beters te doen! Alleen zonder inzicht, geen overzicht en zonder overzicht gebeuren er dingen in je bedrijf die je liever niet ziet gebeuren.

Als je nu eens goed begint, en direct vanaf het begin je uren en kilometers registreert als onderdeel van je administratieritme. Dit kost je aanzienlijk minder tijd dan wanneer je dit maar een paar keer, of nog erger 1x per jaar, doet.

Daarom een cadeautje voor jou, een cadeautje van Femke Hogema! Een gratis uren-, en km-registratie 2020.
Femke Hogema gelooft dat je alleen een succesvol bedrijf kunt hebben wanneer je zelf grip op cijfers hebt. Ze is werkzaam als trainer, auteur en spreker. Ze heeft de afgelopen jaren al honderden ZZP’ers en MKB’ers getraind in Financieel Bewust Ondernemerschap.

Haar passie voor financiën én communicatie maakt dat ze op een heldere en boeiende manier over financiën spreekt en schrijft. Ze maakt financiën leuk, praktisch en toegankelijk. Op 30 januari komt ze naar hét netwerk event van Zeeland in Heinkenszand. Ze komt jou persoonlijk vertellen hoe ook jij je eigen financiële succes kan creëren.

Download hier haar cadeau en meld je gelijk aan voor ons netwerk event.